• madtip_10
  • madtip_11
  • madtip_12
  • madtip_13
  • madtip_14
  • madtip_15
  • madtip_16
  • madtip_17
  • madtip_18
  • madtip_19
  • madtip_20
  • madtip_1
  • madtip_2
  • madtip_3
  • madtip_4
  • madtip_5
  • madtip_6
  • madtip_7
  • madtip_8
  • madtip_9

Topping:
1. Riv appelsinskallen af med et juliennejern. Så strimlerne bliver lange og tynde.
2. Hæld en smule sukker på skallen og sørg for at der sidder sukker hele vejen rund.
3. Fordel dem jævnt på en bageplade, og bag dem ved 140° i ca 10 min. Sukkeret smelter og de bliver karamelliseret. Hold øje med dem så de ikke brænder på. 

Suppen:
1. Smelt chokoladen i et vandbad.
2. Pisk æggeblommer og sukker til en luftig masse.
3. Rør den smeltede chokolade ned i æggemassen.
4. Pisk chokolademassen sammen med fløden til den bliver tykkere og cremet.
5. Lav en kugle i bunden af skålen, hæld suppen omkring og top den af med karamelliseret appelsinskal. Velbekomme!  

follow us facebook twitter google play