• madtip_10
  • madtip_11
  • madtip_12
  • madtip_13
  • madtip_14
  • madtip_15
  • madtip_16
  • madtip_17
  • madtip_18
  • madtip_19
  • madtip_20
  • madtip_1
  • madtip_2
  • madtip_3
  • madtip_4
  • madtip_5
  • madtip_6
  • madtip_7
  • madtip_8
  • madtip_9

1. Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt og olie.
2. Tilsæt mel og rør det sammen til en meget våd og klistret masse.
3. Dæk skålen til og lad den hæve 12 timer i køleskabet.
4. Ælt dejen sammen igen, drys mel over den og saml dejen til en kugle.
5. Forvarm din ovn til 235°C. Sæt en stegeso eller støbejerns gryde ind i ovnen. OBS: plastik håndtag smelter når ovnen er så varm.
6. Når gryden er varm tag den ud og hæld lidt oliven olie i bunden og læg dejen ned i gryden.
7. Bag den i 30-35 min. med låg på. Der efter 15 min uden låg så dejen bliver gylden og sprød.
8. Lad brødet hvile i 20-30 min før den serveres. Velbekomme!  

follow us facebook twitter google play