• madtip_10
  • madtip_11
  • madtip_12
  • madtip_13
  • madtip_14
  • madtip_15
  • madtip_16
  • madtip_17
  • madtip_18
  • madtip_19
  • madtip_20
  • madtip_1
  • madtip_2
  • madtip_3
  • madtip_4
  • madtip_5
  • madtip_6
  • madtip_7
  • madtip_8
  • madtip_9

1. Opløs gøren i lunkent vand. Tilsæt salt, olivenolie og mel lidt efter lidt.
2. Ælt dejen jævn og fast. Det skal være lidt våd. Lad den hæve lunt i 60min.
3. Ælt dejen igennem en sidste gang og fordel den ud på en bageplade. Lad den efterhæve i 30 min.
4. Kom godt med olivenolie, salt og rosmarin på brødet. Lav små fordybninger i brødet for at få salt og olie godt ned i brødet.
5. Bag brødet ved 200° i 20-30 min. Det skal være gyldent og sprødt. Afkøles på en rist inden servering. Velbekomme!  

follow us facebook twitter google play