• madtip_10
  • madtip_11
  • madtip_12
  • madtip_13
  • madtip_14
  • madtip_15
  • madtip_16
  • madtip_17
  • madtip_18
  • madtip_19
  • madtip_20
  • madtip_1
  • madtip_2
  • madtip_3
  • madtip_4
  • madtip_5
  • madtip_6
  • madtip_7
  • madtip_8
  • madtip_9

Topping:
1. Varm olien op i en lille gryde og friter de tynde skiver af jordskokker sprøde og gyldne.
2. Lad dem dryppe af på et stykke papir. Når de er kolde, drys lidt salt over dem.

Suppen:
1. Skør jordskokker og løg i store tern. Sauter dem klarer i olie, det er vigtigt at de ikke tager farve.
2. Tilsæt mælk citron, salt og peber. Lad det simre i 20 min.
3. Når det hele er mørt, blendes suppen fin og jævn. Sigt den gennem en fin sigte og smag til med salt og peber evt lidt citron.
4. Varm suppen op til lige inden den koger, tilsæt Brown Ale. Top suppen af med de sprøde jordskokke chips og server straks. Anbefaler at en Brown Ale nydes sammen med suppen. Velbekomme!  

follow us facebook twitter google play