• madtip_10
  • madtip_11
  • madtip_12
  • madtip_13
  • madtip_14
  • madtip_15
  • madtip_16
  • madtip_17
  • madtip_18
  • madtip_19
  • madtip_20
  • madtip_1
  • madtip_2
  • madtip_3
  • madtip_4
  • madtip_5
  • madtip_6
  • madtip_7
  • madtip_8
  • madtip_9

Dry rub:
1. Bland alle de tørrede krydderier sammen. Gnid nakkestegen godt ind i dry rub.
2. Når den er helt dækken, pakkes den i husholdningsfilm. Det er vigtigt at den er helt tæt. Overskydende dry rub, kan gemmes i en beholder til næste gang.
3. Lad stegen hvilke på køl i minimum 12 timer. Lav den dagen før så passer det perfekt.

Sauce:
1. Mix det hele sammen og bland det godt sammen. Vær opmærksom på at tørrede chili godt kan bide fra sig når den bliver opløst i eddiken.

Stegen:
1. Steget skal have mellem 9-16 timer i ovnen ved 100-130°. Kerne temperaturen skal være omkring 94-96°, så er al fedtet smeltet indeni og den falder fra hinanden som smør.
2. Lad stegen hvile i ca 10min. Brug 2 gafler og begynd at trække stegen fra hindanden, til det er helt strimlet.
3. Smid det i en burgerbolle med lidt coleslaw, og brug rigeligt med sauce. Velbekomme!  

follow us facebook twitter google play