• madtip_10
  • madtip_11
  • madtip_12
  • madtip_13
  • madtip_14
  • madtip_15
  • madtip_16
  • madtip_17
  • madtip_18
  • madtip_19
  • madtip_20
  • madtip_1
  • madtip_2
  • madtip_3
  • madtip_4
  • madtip_5
  • madtip_6
  • madtip_7
  • madtip_8
  • madtip_9

1. Skyl og vask den friske spinat og champignons. Skær hvidløg og champignons i skiver.
2. Drys lidt salt og peber på kødet og brun det af på en varm pande. Smør et lag dijonsennep på kødet og top den af med brun farin.
3. Placer kødet fladt i et fad og steg det i ca. 10 min ved 220°. Hold øje med at sukkeret halvvejs så det ikke brænder på.
4. Kog couscous efter anvisningen på pakken.
5. Sauter champignon på en varm pande. Tilsæt hvidløg og spinat, smag til med salt og peber.
6. Lad kødet hvile ca. 3 min. inden det serveres. Velbekomme!  

follow us facebook twitter google play