• madtip_10
  • madtip_11
  • madtip_12
  • madtip_13
  • madtip_14
  • madtip_15
  • madtip_16
  • madtip_17
  • madtip_18
  • madtip_19
  • madtip_20
  • madtip_1
  • madtip_2
  • madtip_3
  • madtip_4
  • madtip_5
  • madtip_6
  • madtip_7
  • madtip_8
  • madtip_9

 1. Brun kyllingen af på en pande, Krydder med salt og peber.
 2. Kog vand til pastaen.
 3. Skær chorizo pølsen ud i kvarte, og kom dem på panden med kyllingen. Lad det steges ved middel varme i 2-3 min.
 4. Tilsæt paprika og oregano og finthakket hvidløg, rør det godt rundt.
 5. Hæld madlavningsfløden på pande og lad det koge op.
 6. Kog pastaen efter anvisningerne på pakken. 
 7. Vend pastaen godt rundt i panden. Serveres straks. Velbekomme!
  

follow us facebook twitter google play