• madtip_10
  • madtip_11
  • madtip_12
  • madtip_13
  • madtip_14
  • madtip_15
  • madtip_16
  • madtip_17
  • madtip_18
  • madtip_19
  • madtip_20
  • madtip_1
  • madtip_2
  • madtip_3
  • madtip_4
  • madtip_5
  • madtip_6
  • madtip_7
  • madtip_8
  • madtip_9

Fyld:
1. Brun kødet af ved høj varme.
2. Tilsæt løg og varm dem sammen med købet til de bliver glasagtige.
3. Hæld kødet op i en sigte og lad fedtet dryppe fra.
4. Vend alle de frisk råvarer op i købet og bland det rundt. Fyldet er klar.

Dej:
1. Hæld vand og olie sammen, rør krydderierne ud.
2. Rør melet i lidt efter lidt.
3. Ælt den godt igennem og rul den ud til ca 2-3mm. og skær dejen ud i firkanter 10 x 10cm
4. Forvarm ovnen til 180°C
5. Fyldet lægges på midten og pakkes omkring fyldet som en lille pakke.
6. Pensels med æg og bages i 12-15min, de skal være gyldne og sprøde. Velbekomme!  

follow us facebook twitter google play