• madtip_10
  • madtip_11
  • madtip_12
  • madtip_13
  • madtip_14
  • madtip_15
  • madtip_16
  • madtip_17
  • madtip_18
  • madtip_19
  • madtip_20
  • madtip_1
  • madtip_2
  • madtip_3
  • madtip_4
  • madtip_5
  • madtip_6
  • madtip_7
  • madtip_8
  • madtip_9

1. Sauter svampene af på en pande, høj varme til de blive let gyldne.
 2. Hæld in gredienserne til lagen på panden. Tilsæt timian  peberkorn og hvidløg.
 3. Kog lagen op. Hæld svampe og lagen på et sylteglas.
 4. Tilsæt olivenolie til de lige sædder overfladen. Dette gør at de holder længere da der ikke kommer luft ned til de svampe som sikker op af lagen.
 5. Lad dem stå på køl i cirka 24 timer før der prøve smages. Velbekomme!
 Tips: Så længe de er helt dækket til af lage og olivenolie kan de holde sig i flere måneder på køl.

follow us facebook twitter google play