• madtip_10
  • madtip_11
  • madtip_12
  • madtip_13
  • madtip_14
  • madtip_15
  • madtip_16
  • madtip_17
  • madtip_18
  • madtip_19
  • madtip_20
  • madtip_1
  • madtip_2
  • madtip_3
  • madtip_4
  • madtip_5
  • madtip_6
  • madtip_7
  • madtip_8
  • madtip_9

1. Skær kyllingen ud i mundgode stykker.
2. Bland æg sammen med kyllingen. Vend kyllingen let i lidt mel.
3. Fritér kyllingestykkerne til de er gyldne.
4. Pisk samtlige ingredienser til saucen sammen i en skål. Det er vigtigt, at det ikke klumper.
Påbegynd også nu 
kogning af ris.
5. Hak hvidløg og ingefær fint. Skær forårsløg i 3 lige store stykker.
6. Varm lidt olie op i en wok. Steg hvidløg, ingefær og forårsløg i ca. 2 min.
7. Hæld nu saucen på wokken. Saucen bliver hurtig tyk, så det er vigtigt at røre godt hele tiden.
8. Når retten er ensartet tilsættes kyllingestykkerne og vendes rundt, så saucen dækker helt.
9. Server straks sammen med kogte ris. Velbekomme!

 

follow us facebook twitter google play