• madtip_10
  • madtip_11
  • madtip_12
  • madtip_13
  • madtip_14
  • madtip_15
  • madtip_16
  • madtip_17
  • madtip_18
  • madtip_19
  • madtip_20
  • madtip_1
  • madtip_2
  • madtip_3
  • madtip_4
  • madtip_5
  • madtip_6
  • madtip_7
  • madtip_8
  • madtip_9

 1. Kog sukker, vand og eddike op. Der skal være nok til at de dækkes helt.
  2. Hæld straks lagen over tomaterne og sæt det tilside til afkøling.
 3. Når det er kølet ned, sættes det i køleskab. Efter 24 timer er de klar til at prøvesmage.
 Jeg anbefaler et patentlåg der kan lukke helt tæt.
Kan de nydes i en salat eller som tilbehør. Velbekomme!

follow us facebook twitter google play