• madtip_10
  • madtip_11
  • madtip_12
  • madtip_13
  • madtip_14
  • madtip_15
  • madtip_16
  • madtip_17
  • madtip_18
  • madtip_19
  • madtip_20
  • madtip_1
  • madtip_2
  • madtip_3
  • madtip_4
  • madtip_5
  • madtip_6
  • madtip_7
  • madtip_8
  • madtip_9

  1. Bælg ærterne og rengør dem.
 2. Hak skalotteløg fint og svits det blanke ved middel varme. Tilsæt ris og vend dem rundt i 2- 3 min. 
 3. Hæld hvidvinen ned over risene, lad alkoholen koge af.
 4 . Tilsæt 4dl fond og lad det simre ved svag varme under låg i 15 min.
 5. Risene skal være møre, med en smule bid i sig. Det skal være cremet, evt tilsæt det sidste fond.
 6. Vend de friske ærter i, tilsæt parmesan og rør det hele rundt. Osten smelter og gør den utrolig cremet og lækker.
 7. Serveres på en tallerken. Husk ekstra parmesa n til toppen. Velbekomme!    

follow us facebook twitter google play