• madtip_10
  • madtip_11
  • madtip_12
  • madtip_13
  • madtip_14
  • madtip_15
  • madtip_16
  • madtip_17
  • madtip_18
  • madtip_19
  • madtip_20
  • madtip_1
  • madtip_2
  • madtip_3
  • madtip_4
  • madtip_5
  • madtip_6
  • madtip_7
  • madtip_8
  • madtip_9

 1. Rens blåmuslingerne for tang mm. Bank på muslingerne, lukker de sig er de friske og gode.
Bevæger de sig slet  ikke, er de døde og skal ikke spises.
2. Hak og snit løg og gulerødder fint.
3. Sauter grønsagerne i smør og tilsæt blåmuslinger.
4. Tilsæt vin og lad alkoholen dampe af i ca. 2 min.
5. Hæld fløde over muslingerne, krydder med salt og peber.
6. Muslingerne skal dampes under låg i ca. 3-5 min. De åbner sig når de er færdige.
Inden servering skal alle de lukkede blåmuslinger sorteres fra, da de er døde og derfor ej spiselige.
7. Lun brødet i ovnen og server sammen med muslingerne. Hæld saucen over muslingerne og server straks!
Anbefaling: Nyd resten af hvidvinen sammen med retten. Velbekomme! 

follow us facebook twitter google play