• madtip_10
  • madtip_11
  • madtip_12
  • madtip_13
  • madtip_14
  • madtip_15
  • madtip_16
  • madtip_17
  • madtip_18
  • madtip_19
  • madtip_20
  • madtip_1
  • madtip_2
  • madtip_3
  • madtip_4
  • madtip_5
  • madtip_6
  • madtip_7
  • madtip_8
  • madtip_9

  1. Lav en omgang Pulled pork .
 2 . Svits fint hakket skalotteløg blanke ved middel  varme. Tilsæt ris og vend dem rundt i 2-3 min. 
 3.  Hæld hvidvinen ned over risene, lad alkoholen koge af. 
 4.  Tilsæt fond og lad det simre ved svag varme under låg i 15-25 min.
5.  Risene skal være  møre, med en smule bi d i s ig. Det skal være cremet, evt tilsæt mere fond.
6. Tilsæt parmesan og vend det  godt rundt. Osten smelter og gør den utrolig cremet og lækker.  
7. Når det hele er køl et af, samles kødet til en lille kugle. Pak derefter risotto omkring købet.
8. Paner risottokuglerne i rasp. Friture steg  dem gyldne i ca 3-5 min.  
 
 
 Serveres med en syrlige boysenbær. Velbekomme!

    

follow us facebook twitter google play