• madtip_10
  • madtip_11
  • madtip_12
  • madtip_13
  • madtip_14
  • madtip_15
  • madtip_16
  • madtip_17
  • madtip_18
  • madtip_19
  • madtip_20
  • madtip_1
  • madtip_2
  • madtip_3
  • madtip_4
  • madtip_5
  • madtip_6
  • madtip_7
  • madtip_8
  • madtip_9

 1. Pisk æggeblommer og sukker til en luftig og ensartet masse.
 2. Pisk æggehviderne stive med en knivspids salt.
 3. Smelt 150g chokolade over et vandbad. Lad det køle af i 2 min.
 4. Hak de sidste 50g chokolade groft.
 5. Rør chokoladen ned i æggeblommerne.
 6. Vend forsigtigt de piskede hvider ned i chokolade/æggemassen.
 7. Blandt forsigtigt det hakkede chokolade ned i massen.
  8. Fordel massen i glas og lad det stå på køleskab i min. 2 timer.
 Server med frisk  mynte og en gang flødeskum. Velbekomme!

follow us facebook twitter google play