• madtip_10
  • madtip_11
  • madtip_12
  • madtip_13
  • madtip_14
  • madtip_15
  • madtip_16
  • madtip_17
  • madtip_18
  • madtip_19
  • madtip_20
  • madtip_1
  • madtip_2
  • madtip_3
  • madtip_4
  • madtip_5
  • madtip_6
  • madtip_7
  • madtip_8
  • madtip_9

 1. Kog risene efter anvisningen på pakken, når de er færdig fordel dem på en bageplade til afkøling.Hak hvidløg, skær kyllingen ud i små tern.
 2. Varm halvdelen af olien i en wok, steg hvidløg i 1-2 min. Tilsæt kylling. Lad det stege uden at tage farve.
 3. Hak løget fint, og skær forårsløg i tynde strimer. Tilsæt dem når kyllingen er steg færdig.
 4. Bland soya, fiskesauce, ketchup og honning sammen i en skpl.
 5. Lav et lille hul i midten af wokken, tilsæt resten af olien og æg. Rør dem rundt, når de begynder at stivne, vend dem rundt i resten af wok blandingen.
 6. Tilsæt de kolde ris og marianden. Vend det hele godt rundt.
Top af med lidt forårsløg og frisk lime saft, og server strakt. Velbekomme! 

follow us facebook twitter google play