• madtip_10
  • madtip_11
  • madtip_12
  • madtip_13
  • madtip_14
  • madtip_15
  • madtip_16
  • madtip_17
  • madtip_18
  • madtip_19
  • madtip_20
  • madtip_1
  • madtip_2
  • madtip_3
  • madtip_4
  • madtip_5
  • madtip_6
  • madtip_7
  • madtip_8
  • madtip_9

 1. Skær aubergine,squash og snackpeber i tynde lange skiver. Tomater halveres.
 2. Grill dem hårdt så de får fine grill mærker.
 3.  Hæld olivenolie og eddike over de grillede grønsager. Krydder med timian salt og peber.
 4. Rist pinjekerne let brune på en tør pange. Snit hvidkålen i fine tynde strimler.
 5. Hæld den søde chilisauce over og lad det trække indtil servering.
 6. Rør farsen sej med salt i ca 4 min. Hak hvidløg og chili helt fint og bland i farsen.
7. Lav 8 kødboller af farsen, og steg dem på en middelvarm pande.
8 . Anret kødbollerne sammen med de marinerede grønsager, og top hvidkålss alaten af med ristede pinjekerne. Velbekomme!
  

follow us facebook twitter google play