• madtip_10
  • madtip_11
  • madtip_12
  • madtip_13
  • madtip_14
  • madtip_15
  • madtip_16
  • madtip_17
  • madtip_18
  • madtip_19
  • madtip_20
  • madtip_1
  • madtip_2
  • madtip_3
  • madtip_4
  • madtip_5
  • madtip_6
  • madtip_7
  • madtip_8
  • madtip_9

1. Brun kødet af i en gryde. Tilsæt løg og hvidløg, lad det stege med i ca. 5 min.
 2. Tilsæt de tørrede krydderier samt hakkede tomater og bouillonterninger. Giv retten en hurtig omrøring.
 3. Tilsæt balsamicoeddike og porter. Lad det simre i 30 min ved lav varme.
 4. Tilsæt nu kidney bønnerne og en fintsnittet chili. Lad det simre videre i 30 min. Det er nu vigtigt at du ikke rører for meget i retten.
 5. Sluk  for blusset og kom den mørke chokolade i. Vend forsigtigt retten rundt og lad den hvile i 10 min. under låg.
6. Server retten med en spiseske græsk yoghurt eller skyr på toppen. Velbekomme! 

follow us facebook twitter google play