• madtip_10
  • madtip_11
  • madtip_12
  • madtip_13
  • madtip_14
  • madtip_15
  • madtip_16
  • madtip_17
  • madtip_18
  • madtip_19
  • madtip_20
  • madtip_1
  • madtip_2
  • madtip_3
  • madtip_4
  • madtip_5
  • madtip_6
  • madtip_7
  • madtip_8
  • madtip_9

 1. Kog kartoflerne med skræl på til de er møre. Pil skrællen af med en urtekniv.
2. Mos kartoflerne til en helt fin pure, uden klumper.
3. Rør ægget ud i pureen og tilsæt 2 håndfulde mel.
4. Når dejen er samlet skal den rulles ud til en lang pølse og skæres i stykker af 2x2cm .
5. Koges i saltet vand i 2-3 min. De flyder ovenpå når de er færdige.
6. Dryp dem af kort og kom dem over i et fad med oliven olie i bunden så de ikke klistre sammen.

De kan spises sammen med stegte grønsager eller i en tomatsauce. Velbekomme!  

follow us facebook twitter google play