• madtip_10
  • madtip_11
  • madtip_12
  • madtip_13
  • madtip_14
  • madtip_15
  • madtip_16
  • madtip_17
  • madtip_18
  • madtip_19
  • madtip_20
  • madtip_1
  • madtip_2
  • madtip_3
  • madtip_4
  • madtip_5
  • madtip_6
  • madtip_7
  • madtip_8
  • madtip_9

 1. Pil feddene fra hvidløgene, lad skallen blive på. Det gør dem lettere at håndtere senere.
 2. Smelt smørret i en gryde. Hæld al det klarede smør over i en anden gryde, det er vigtigt at der ikke kommer noget valle m ed da det vil brænde på.
  3. Tilsæt hvidløg. Det må ikke koge, men simre stille og roligt. 
4. Det tager ca 1-2 Timer før de er helt møre. De er klar til servering til en god bøf eller til at pifte en sauce op. Velbekomme! 
 
Bonus! Smørret du har brugt til dine hvidløg har nu taget meget smag og kan bruges til stegning i stedet for olie. Det giver en vidunderlig hvidløgs smag til dine retter.  

follow us facebook twitter google play