• madtip_10
  • madtip_11
  • madtip_12
  • madtip_13
  • madtip_14
  • madtip_15
  • madtip_16
  • madtip_17
  • madtip_18
  • madtip_19
  • madtip_20
  • madtip_1
  • madtip_2
  • madtip_3
  • madtip_4
  • madtip_5
  • madtip_6
  • madtip_7
  • madtip_8
  • madtip_9

1. Kog vand og salt op. Hæld mandlerne op i et flad fad.
2. Hæld saltlagen over mandlerne og lad dem trække i ca. 25 min. Mandlerne skal være dækket, tilføj eventuelt lidt ekstra vand
3. Sæt fadet i ovnen og bag dem i 150°C, indtil al vandet er fordampet.
4. Lad mandlerne bliver helt kolde inden de opbevares for at beholde den lækre sprødhed. Velbekomme!  

follow us facebook twitter google play